Luxus Pakke


Pakken inkluderer:

  • 6 timers Lejeperiode
  • En fuldtanket knallert efter jeres valg med en 5-liters reservebeholder, der sikrer, at I ikke   løber tør under hele turen.
  • Inden I starter, får I en instruktion om knallerten og dens betjening - ingen bekymringer, det kan enhver 10-årig klare!
  • I får en hjelm fra os, da dette er obligatorisk.
  • Vejhjælp: Hvis teknikken driller eller knallerten mod forventning går helt i står, bringer vi jer en reserveknallert på traileren. Turen kan så fortsættes i ro og mag, uden at den overskredne tid bliver faktureret.
  • Knallerten har en kasse bag på bagagebæreren, hvor reservdunken med brændstof og en kædelås er placeret. Her kan I nemt opbevare jeres private ting som ekstra tøj, mad og drikke.
  • Knallerten er selvfølgelig forsikret med ansvarsforsikring i henhold til loven. Dog er I som fører ikke dækket af denne forsikring, når det gælder jer selv eller jeres private ting i tilfælde af en ulykke.

Muglige Ture:

 

1. Fjordturen

Varighed med pauser ca. 6 timer

På denne tur kan I først nyde en is i Kerteminde. Friske og styrkede fortsætter I derefter til Bregnør Havn, en lille fiskerihavn, der indbyder til en pause. Herfra tukler I videre til Munkebo Bakke, et udsigtstårn, hvor I har en fantastisk udsigt over Kerteminde Fjord og Odense Fjord. Videre gennem Munkebo til det maleriske slot Ulriksholm direkte ved Kertinge Nor.

Derfra går turen videre ad små veje gennem Rynkeby til Skovsbo Slot, som en søn af Lego-familien har købt og fuldstændigt renoveret med betydelige økonomiske ressourcer for at bevare det for eftertiden. Så er turen næsten slut, det går forbi æbleplantager og marker tilbage til målet, Dragondrum Bed & Breakfast."

2.

Varighed med pauser ca. 6 timer