Trollöl (Troldolje)


Troldolie

 

er en balsam lavet af forskellige harpikser, olier, kogler, bark og grene.
Flere gange om året går jeg i et rituale på bestemte tidspunkter og samler ingredienserne i vores smukke Allgäu-bjergverden.
Alle ingredienser oplades derefter energetisk i ritualet, bliver kærligt bearbejdet og derefter kogt til denne helt specielle balsamolie.
Det var oprindeligt ment udelukkende til indtrækning af tromleringe og trommeskind, da det beskytter træet fremragende, får farven, gennemsigtigheden og strukturen i huden til virkelig at vise sig i al sin skønhed og frem for alt giver trommeskindene en helt speciel, virkelig unik klangrigdom.
Det giver massivt træmøbler et helt nyt udseende og en særlig behagelig skovduft.
Når ringe og skind bliver behandlet, opdagede jeg også, at det plejer min hud helt fantastisk og dufter meget behageligt. Grov og revnet hud er nu en saga blot for mig.
Jeg fandt ud af på mig selv, at det også er meget godt til behandling af både overfladiske hudskader og insektbid såvel som dybe sår. Ved en flyulykke pådrog jeg mig flere kraftigt blødende sår på knæet, som var 1 cm dybe, og havde intet andet end troldolie ved hånden, da jeg befandt mig midt i en stenørken. Jeg påførte det straks rigeligt på sårene uden bandage eller plaster. Blødningen stoppede snart, om natten dannes skorper, som jeg gnider dagligt med olien. Efter cirka 14 dage faldt de af, og der var ingen ar tilbage, kun en let blålig misfarvning af de berørte områder, der imidlertid var fuldstændigt forsvundet efter cirka 6 måneder.
Intet under, harpiks er træets "plaster", dens virkning er antiseptisk, antimykotisk og antibakteriell.

Troldolien kan købes i vores butik, men af juridiske årsager sælges den udtrykkeligt som et træ- eller trommeskind plejeprodukt til trommer.


På grund af juridiske og lovgivningsmæssige bestemmelser ønsker vi udtrykkeligt at gøre opmærksom på, at vi ikke tilbyder denne troldolie til brug hos mennesker og dyr, da den ikke har nogen officiel godkendelse eller sikkerhedsvurdering eller er blevet testet eller godkendt medicinsk af de relevante myndigheder. Vi tilbyder det udelukkende til brug i massivt træmøbler til fjernelse af lugte, desinfektion og ændring af træfarvetone..

 

animiertes-lachen-bild-0014