Pia´s historie


Den fantastiske historie om Akturianeren, der tog afsted for at købe en Pow Wow-tromme

   For resten, hans nærmeste fortrolige er en bygger af Dragetrommer ;-)

 

I kan forstørre alle billeder ved at klikke på dem!

 

Der skulle være væsener på denne smukke    moderjord, der søger langt væk efter ting, der allerede ligger foran deres dør!

Men takket være den åndelige verden har disse væsener nogle gange venner, der er straks klar til at redde dem og bringe dem tilbage på den rigtige vej fra deres fejlslagne stier!

 Beslutningen om at redde den forvildede er taget. Det skal være en Drachentrommel!!!
Redningsforanstaltningerne bliver straks igangsat!

Så lad os komme i gang!
Gå ind i ritualet, print billede af den forvildede, skriv med fornavn og fødselsdato, laminér det, tal til lyset, tænd det og lad det brænde under hele processen.

 

Nu skal kroppen til den nye dame vælges. Her er en grundlæggende regel, der især skal overholdes:
!!! Stor healer, stor drage !!!
Nu går vi i gang med at slibe, indtil damens talje tager form.
Resultatet 3 timer senere:
Allerede ret pænt, men langt fra nok! Det er bare den grove slibning.

 

Lejerne til trommeskindene skal også forarbejdes meget bedre. For øvrigt, til de tilstedeværende "ikke-trommebyggere" i denne runde, er lejerne kanterne, hvor skindene senere strækkes ud, derfor kaldes de lejer!

 Resultatet efter endnu en times slibning:
Ser allerede meget bedre ud og føles også meget behagelig. Damens navn er også blevet delt med mig: Hun hedder Pia!
I mellemtiden udsender hun allerede sin energi på en kraftig måde, det er bare endnu en ægte drage, der bliver født her. Nu skal hun snart stifte bekendtskab med ilden, lad os se, hvordan hun kan lide det! I øvrigt har hun 3 stik og disse imponerende kropsdimensioner:
36 (3 dusin) x 110 cm

 

Ug hvor godt hun kunne lide det, hun tog flammen godt, nu viser hun sin smukke åretegning. Hendes krop er i øvrigt skabt af en norsk fyrretræ lavet af 36 (3 dusin) stave. Jeg laver selv lim af skummetmælk og slukket kalk. Helt i gammel træhåndværkstil. Men nu skal ildens glød først fjernes, gløden er det forbrændte og forkullede træ.

 På disse lejere ville mange trommeskind meget gerne lægge sig, nu slebet, hærdet og poleret:
Men skindene til Pia har allerede gjort det behageligt i det varme badekar sammen med deres stropper i stearinlysets skær.

 

De bliver der indtil fredag og forkæles gentagne gange med nyt varmt vand. Hud og stropper kommer fra en bayersk avlstyr, der takket være slagtning derhjemme ikke oplevede nogen transport- eller slagtstress!!!Psst, stille, nu sover hun og forbereder sig sammen med hendes kommende drage trommespiller på de ting, der stadig venter på hende!

 


Jeg var ude at handle i morges og ville købe et nyt lys til Pia, da det første næsten var brændt ud om natten. Så jeg stod foran hylden og blev overrasket over mangfoldigheden af former og farver. Jeg greb dog straks en mellemstor orange bloklys. Da jeg holdt det i hånden, overvejede jeg, om denne farve ville falde i Pias smag, og spurgte hende. Hun svarede straks med følgende ord: "Hvorfor spørger du mig, du holder allerede den rigtige i din hånd!" Nå ja, jeg kunne også have tænkt det, men man falder jo altid i tvivl.

Mens jeg så kørte til bloddonation hos lægen, tænkte jeg igen over sagen med lyset, og pludselig talte hun igen med mig. Hun fortalte mig, at hendes yndlingsfarve er orange, og at hun ønsker, at når du spiller hende, skal du tænke på orange lys og fylde jeres "rum" med det, eller tænde et orange lys, hvis det er muligt. Hun kan også godt lide at sove i lyset fra et stearinlys, og hun elsker orange!

 


Så er det værdifulde materiale til Pias bloddåb klar. Jeg vil straks blande drageblodet. Ingredienserne er:
læsket kalk, fedtfattig kvark, tidselolie, æggehvide og selvfølgelig mit blod. Med det nye lys går det i øvrigt meget bedre!

 


Merke Dir diese Farbe gut und behalte sie in Erinnerung, sie wird sich ab jetzt noch mehrmals ändern:

 

Se, hvordan farven udvikler sig. Den ser ikke så grøn ud på billedet som i virkeligheden. Det kan ligne, at den bliver græsgrøn, men 10 sekunder senere er farven gennemsigtig, og det grønne er væk. Overrasker mig ikke, kender det allerede fra de andre drager. Det fascinerer mig dog altid.

 

Nu er hun døbt med blod, jeg har nu forbundet mig med hende på den mest intense måde,
en vidunderlig følelse.


Hun er en del af mig, og jeg er en del af hende, en uadskillelig enhed
Godnat!

Lad hende hvile i stearinlysets skær og se, hvad den kommende dag bringer!

 

Pia er blevet døbt med drageblod i går. Jeg troede, hun kun havde brug for et lag. I morges spurgte jeg hende så, om hun ville have flere lag. Hendes svar var: 'Ja, tak!'

Hendes stemme er meget øm og bare sød at lytte til. Man vil helst tage hende i sine arme og aldrig stoppe med at kramme hende! Jeg er allerede meget spændt på hendes lyd, for jeg har en fornemmelse af, at der er noget helt specielt ved det, men man skal jo ikke forvente noget. Men det gør jeg heller ikke, jeg antager bare :-)

Så lad os komme i gang igen. Det var virkelig sjovt at male hende. Da jeg var færdig med det andet lag, døbte jeg to andre drager med det. Pia var allerede tør og var begyndt at skinne silkeagtigt i sollyset, endnu mere end første gang. Nå, tænkte jeg, så lad os se, om vi kan øge det. Så endnu en gang. Og nu stråler hun i al sin herlighed. Alt er i orden nu. Jeg har også døbt hende indvendigt med drageblod. Så hun har nu fået 4 dåber, 4 er englenes tal.

I morgen vil vi fejre bryllup!

Det magiske øjeblik,
når kroppen klæder sig i sit kjole,

foreningen af træet med tyren og
mit blod fødslen af det hellige væsen

Dragetromme Pia

 


Tja, hvad skal jeg sige, med fødselsdagen den 11. december skulle det nok ikke være, men at have den 12. december som fødselsdag, ville jeg personligt synes meget bedre, da jeg jo konstant regner med dusin.
Her står det nu, rammen til Pia, og venter på, at Pia, efter den meget anstrengende bryllup, skal tørre ud på den for at hvile og modne til den personlighed, hun har besluttet sig for at blive.

 

Nu er det tid, lad os begynde festlighederne. Skinner hun ikke vidunderligt her i solen, vores skønhed prydet af ild og blod?

Den følgende arbejdsgang er at slå øjer til remme og bælter. En opgave, der kræver allerstørste omhu.

Derefter børstning af skindene for at fjerne de allersidste rester, som senere kunne påvirke lyden.Rituallyset har nu brændt i 4 dage og støtter den videre proces

 

Sådan, nu går vi virkelig i gang, den første trommeskind ligger klar.

 

Kroppen følger og venter på den anden skind.Den anden trommeskind er allerede delvist bundet op. Puha, nu bliver det virkelig hårdt arbejde, 3 grader celsius, alt er vådt, gennemtræk på arbejdspladsen og helt følelsesløse fingre efter cirka 2 timers binding og stramning.


Næsten færdig med den anden snøring, fingrene kolde, følelsesløse og næsten døde, men det bliver en dragedame af utrolig skønhed og nærvær. Det kan ses ved hver eneste bevægelse og motiverer utroligt meget.

 

Nu er det fuldbragt!
Damen ligger med sin nye kjole for at hvile sig på sit hvilested og optager energi fra bisonskinden.

To bælter pryder hendes hofte:
Det vil nok tage 4-5 dage af skønhedssøvn for derefter at vække Hendes Majestæt og gøre hende bekendt med hendes opgaver.
Indtil da venter hun på at kunne indgå ægteskab med sin dragerytter og Dragetrommespiller under trommeindvielsen.
Og her nedenfor kan I nu beundre hendes smukt tegnede skind fra begge sider samt de dekorative knob, der skal repræsentere et tyreansigt.

 


 

Løfte:
Jeg, Remi, den der taler med sjælene,

har hermed opfyldt min pligt og vil i kraft af min rolle som trommebygger og mellemmand mellem verdenerne udføre overleveringsritualerne.
Pia, Dragetrommen,
vil blive overdraget til den kommende dragnetrommespiller
med støtte fra Suzi og Avolon
den 21.12.2015 med al ære.
Må enheden mellem disse to væsener for altid lade

kærlighed, fred og helbredelse
komme menneskeheden og hele universet til gode!