Start med os

ind i et nyt, sundt liv
"Vores opgave med dig her og nu"


Hvis du er syg, usikker, bange, desperat eller trist, måske endda har meget dårlige tanker eller bare på udkig, så vil du finde hjælp hos os.

 

Hos os er du i centrum for opmærksomhed, fordi du er, uanset hvordan. Vi bedømmer eller vurderer dig ikke, men har gjort det til vores opgave at gøre folk glade og sunde igen med vores støtte. Vi ser frem til at lede og ledsage dig i et nyt, bevidst og kærligt liv.
Velkommen til os!

 

 Namaste´

Sjamanistisk arbejde, spirituelle helingsmetoder og energi arbejde
erstatter ikke læge, heilpraktiker eller terapeut.

 

Læger, heilpraktiker eller terapeuter erstatter ikke
det sjamanistiske arbejde !!!

  

Monika Balleisen

Åndemaner, Clairvoyant og Enregiarbejder

Årgang 1965

 

 

Remi Balleisen  Spiritul navn: "Den, der taler til sjælene"

Åndemaner, Clairvoyant, Energiearbejder, Trommebygger og ideer smede

Årgang 1960


Vita

 

Vi fortryller vores klienter med magien fra vores drage-trommer både i vores praksis og under forskellige offentlige begivenheder over hele verden.

Allerede fra tidlig barndom har vi haft stærke tilbøjeligheder til natur og musik. På det tidspunkt blev "Gammel Viden" om urte- og naturlægemidler indpodet i os af vores forældre og især vores bedsteforældre. Senere fulgte omfattende selvstudier i psykologi og anatomi samt forskellige shamanistiske uddannelser.

Vi har arbejdet som healere i mange år i Allgäu, USA, Østrig, Schweiz og Danmark, hvor vi har bosat os endeligt siden 2020. I vores daglige helbredende arbejde bruger vi store trommer med en diameter på op til 2 meter til specifikke terapier, som vi selv bygger. Her lægger vi stor vægt på den energiske overensstemmelse og bæredygtighed af de materialer, vi bruger til at bygge disse trommer.

 

Vores trommer er væsener med en sjæl, der tager bolig under byggeprocessen. Derfor er de ikke instrumenter eller værktøjer for os, men helt særlige hjælpere, der er sendt til os fra den åndelige verden.


Klangen og magien fra disse trommer er derfor så unik og uforlignelig med noget andet, man skal simpelthen have oplevet det!
At forklare disse trommers umiddelbare virkning på mennesker indgående ville være for omfattende her, men grundlæggende kan det beskrives som en helt særlig form for lydterapi, hvor vibrationerne, der udsendes under trommelspillet, bringer hver enkelt celle og alle kropsvæsker i konstant vibration og forårsager en nyorden og energisk harmonisering. Tromlens lyd trænger ind i kroppen helt ind i dybden, ændrer og harmoniserer de energetiske vibrationer og udløser således forskellige effekter i krop og psyke. Derfor er de blevet brugt som helbredelsesmidler af shamaner, læger og terapeuter i årtusinder.

 


Man behøver ikke at være åndeligt anlagt for at nyde disse trommer og lade sig fortrylle og bære af deres lyd. Trods alt er den første "tromme", vi hører allerede før vores fødsel, moderens hjerteslag!
Derfor inviterer vi jer varmt til en lydoplevelse af en helt særlig art!"