Fra jeg var 10 år gammel, blev jeg smittet af motorcykelvirusset.

Dennne gang købte jeg en NSU FOX og kørte med den hver dag til gymnasiet.                      Selvfølgelig blev jeg stoppet mange gange af politiet og fik at vide, at det ikke var i orden.

Men det er en anden historie!
Da jeg fyldte 15, fik jeg endelig lov til helt lovligt at købe og køre på en knallert. Men denne gang overhalede alle cyklister mig, fordi min knallert kun kørte 30 km/t. Jeg sørgede dog hurtigt for at afhjælpe det og fik min knallert til at køre så hurtigt,                   at jeg
blev blitzet af politiet med 115 km/t.

Men det er også en anden historie!

I dag er jeg mere moden, har taget tempoet ned og nyder at cruise rundt på min knallert med lovlig hastighed gennem det vidunderlige landskab på Fyn og nyde den enestående natur.


Denne følelse vil jeg gerne give videre til jer med vores Knallertudlejning.

 

Føl dig tilbage i din tidlige ungdom, fri for alt! Vi tilbyder dig, dine venner, din virksomhed eller kollegaer inden for rammerne af begivenheder, polterabender, picnic, hyggeture, guidede ture eller enhver anden aktivitet, som vi ser frem til at høre fra dig, en unik oplevelse.

Du kan udforske vores smukke område helt alene og selvstændigt eller få anbefalet ture, strande og seværdigheder fra os og opleve dem i ro og mag. Uanset hvad du og dine kære beslutter jer for, vil det blive en uforglemmelig oplevelse af en helt særlig art."Slip alt, kom her, kør afsted, og vend tilbage med en lykkefølelse, som du længe vil huske!"